Prenumerera

Ascala News är en del av vår hemsida där vi hoppas på att kunna inspirera våra läsare till att upptäcka sin egen potential, den medfödda intelligens som alla människor har. Vår förhoppning är att bidra till att väcka nya insikter och så frön till positiv förändring.

Förlagan, Ascala Magazine, uppstod ursprungligen ur drömmen att skriva om vanliga människor som har gjort något ovanligt. Vårt signum var då – och är fortfarande – att berätta historier ur livet, om människor som kan inspirera oss att tänka nytt och utvecklas.

Ascala News uppdateras med nya, spännande artiklar varje vecka och månadsvis. Alla artiklar vi erbjuder skildrar aspekter av livets teater; framgång, drama och hopp!

Några av våra medskapare är stående skribenter här på sidan, se Våra Skribenter för mer information. Sen har vi även olika gästskribenter som kommer att dyka upp på sidan då och då. Terry själv kommer att figurera frekvent på sidan med stående inslag som: ”Terrys Blogg”, ”Olösta Myserier” och ”Terrys klassrum”. Då och då tittar han även in med bl a en tanke för dagen.

För att prenumerera går du antingen in i vår webbutik och betalar för din månadsprenumeration där  eller så går du in på ASCALA NEWS och fyller i din information i beställningsrutan som poppar upp.

Prenumerationen kostar 99 kr/månad och gäller tillsvidare. Du kan när som helst säga upp din prenumeration(ingen bindningstid). För mer information se vår Integritetspolicy.

pexels-photo-839443