Syftet med en privatsittning är att ge bevis på liv efter döden. Nära och kära, släkt och vänner, som inte finns med oss längre, kan ta i kontakt med dig via ett medium. Det kan vara vem som helst, som har haft någon form av relation till dig. Ibland händer det även att gamla släktingar kommer, som du kanske inte har haft möjlighet att lära känna i livet. Det är alltid andevärlden som bestämmer vem som kommer igenom och lämnar budskap till dig.

Mediet kan beskriva utseendet, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen kontakten. Normalt sett förmedlar en andekontakt information om något som pågår i ditt liv, något som kan hjälpa dig att lösa ett problem eller besvara en viktig fråga. Mediets uppgift är att vara en neutral kanal och bara förmedla det andevärlden vill ska komma fram.

På Terrys kursgård ”Gamla Byskolan” har vi två medium som finns tillgängliga för bokning av privatsittning,
Ingela Collin Lendin och Anki Pettersson.
Ingela Collin Lendin
Ingela Collin Lendin

Mitt intresse för andevärlden och mediumskap började egentligen när jag var riktigt liten. Min mormor Karin var så kallad synsk. Min utbildning i Mediumskap startade i början på 2000-talet, med Risto Laibert som lärare. 2001 startade jag min Healingutbildning med nämnda Risto och erhöll mitt Healingcertifikat 2004. Med Terry som lärare har jag även gått en Mediumutbildning i 4 delar, Avancerat Mediumskap, kursen ”Medial Undersökning och Rening” samt Bergsmeditationsledarutbildningen. År 2009 reste jag till Island och gick en intensivkurs i Healing under ledning av Islands ”bästa” Healer, Gudrun Marteins.

Bild Anki Pettersson hemsida
Anki Pettersson

Redan som barn kände jag av andevärlden och den har alltid varit naturlig för mig. Som vuxen blev jag alltmer intresserad av det mediala och att hjälpa människor. Genom att arbeta som medium och healer får jag möta många olika livsöden, vilket stärker mig i mitt arbete. Jag vet hur betydelsefullt det är för många att få en hälsning från anhörig eller vän som finns i andevärlden.

Jag har gått följande utbildningar med Terry Evans som lärare:

  • Mentalt Mediumskap, Intuition och Andlig Healing
  • Ledarskap och Intuition

Boka

Vill du boka tid hos Anki eller Ingela, kontakta kontoret på

Tele: 0581-519 00
E-mail: info@creativexperiences.com

Pris

650 kr inkl. moms.

Obs!

Vid avbokning senast en dag innan din bokade tid får du tillbaka 50% av inbetalt belopp för privatsittning eller healing. Ingen återbetalning vid uteblivet besök.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Det går även bra att boka tid för healing hos både Ingela och Anki.

Läs mer om healing här